Pasen

op z'n Groenendaals

Paasmenu
Pasen op Landgoed Groenendaal: lekker lang genieten van de lente op het bord met natuurlijk de smaken van Pasen. Met wat geluk kunnen we de paaslunch heerlijk in de zon op het terras serveren!
Wees welkom op zondag 20 april en maandag 21 april aanstaande!

<special>Amuse<special> | gamba | snijboon | shisho

<special>Forel<special> | voorjaarsgroenten | kervel | vadouvan

<special>Asperge<special> | 63° ei | aardappel | peterselie

<special>Lam<special> | lamsoor | doperwt | morille

<special>Blondie<special> | framboos | witte chocolade | pistache

<special>VEGETARISCH PAASMENU<special>

<special>Amuse<special> | burrata | kropsla | shisho

<special>Morille<special> | voorjaarsgroenten | kervel | vadouvan

<special>Asperge<special> | 63° ei | aardappel | peterselie

<special>Artisjok<special> | lamsoor | doperwt | morille

<special>Blondie<special> | framboos | witte chocolade | pistache

Viergangen kerstlunch
Zesgangen kerstdiner

<special>Amuse<special> | lángos | crème fraîche | geitenkaas | bieslook

<special>Amuse<special> | snoekbaars | bosui | paprika | tomaat

<special>Zalm<special> | wakame | ponzu | nori | wasabi

<special>Coquille<special> | pastinaak | roodlof | bloedsinaasappel | zoethout

<special>Langoustine<special> | bospeen | gember | marmelade | citroengras

<special>Reerug<special> | rode kool | vossenbes | schorseneer | grand veneur

<special>Sticky toffee<special> | dadel | hangop | honeycomb | tuille